Головна » Статті » Рецепти


Чистимо гранат правильно:   
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Запечена сьомга з лимоном: стейк сьомги (лосось, форель)1 лимоноливкова оліярозмарин.Стейк сьомги (лосось, форель) збризкуємо лимонним соком з двох сторін, солимо. На фольгу викладаємо скибочки лимона, гілочку розмарину (якщо немає свіжого, можна використовувати сухий), зверху кладемо стейк. Операцію повторюємо. Збризкуємо все це пишність оливковою олією. Загортаємо Фольгу і в духовку приблизно на 20-30 хвилин на середній вогонь. Тут дуже важливо дотримати час, інакше рибка буде суха.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат із зеленої квасолі з яйцями: 400 г зеленої квасолі4 яйця1-2 зубчики часнику, очищених1 столова ложка вершкового масламайонез за смаком.Відваріть яйця круто і залийте холодною водою. Очистіть і наріжте зелену квасолю. Закип'ятіть воду, посоліть за смаком, додайте квасолю і відваріть до бажаної м'якості (5-10 хвилин). Обполосніть готову квасолю в друшляку під струменем холодної води. Розігрійте в сковороді 1 столову ложку вершкового масла на середньому вогні, додайте зелену квасолю і обсмажте з маслом протягом 5 хвилин, помішуючи. Перекладіть смажену квасоля в салатник, видавіть зверху часник. Очистіть яйця і наріжте їх в салатник з квасолею. Підсолити за...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарячий бутерброд в духовці: 200 гр. сиру твердих сортівпучок зеленого цибулі1/2 склянки майонезу2 столові ложки сметани (не обов'язково)3-4 зубчики часнику, подрібнити120 гр. вершкового масла1-2 буханця французького або італійського хліба.У великій мисці змішайте натертий сир і порізану зелену цибулю. Додати майонез і сметану, перемішати. В окремій невеликій мисці змішати розм'якшене масло і подрібнений часник до однорідної маси. Додати суміш олії з сирної суміші. Розігріти духовку. Хліб розрізати навпіл по горизонталі, покласти шкіркою вниз.Розподілити сирну суміш на хліб. Запікати в добре розігрітій духовці хліб до утворення золотистої скоринки, приблизно від 3 до 5 хвилин. Дістати...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт «Білосніжка»: 500 г сиру (чим жирніше, тим краще)10 г желатину100 г білого шоколаду50 г вершкового масла100 г в'яленої ягоди (вишня, черешня, полуниця та ін)100 г кокосової стружки2 ст. л. цукру.Желатин замочити в половині склянки теплої води. Сир розтерти з цукром. Шоколад наламати шматочками і розтопити на водяній бані. Потім додати масло. Желатин прогріти на тій же лазні, поки добре не розійдеться. Потім влити його в розтоплений шоколад. Влити отриману суміш в сир і добре розмішати до однорідної маси. На лист пергаменту насипати коксову стружку, поверх викласти сирну масу у вигляді прямокутника. Посередині...
Переглядів: 706
Рецепти | | Коментарі (0)

Борщ: Яловичина 500грЦибулю 200грМоркву 200грБуряки 1кгКапуста ( свіжа або квашена,) 400грЧасник 1 головкаКартоплю 300грСало ( я взяв злегка копчене) 50грКоріандр не мелений 1 ч. лЛавровий листПерець чорний горошок.Хліб бородинський цілий круглий.Яйце 1штТоматна паста 4 ст. л.Залийте в каструлі кістки ( ну або нашу яловичину, а я взагалі варив на кістках від курячої грудки), холодною водою, покладіть 1 цибулину і 1 моркву ( овочі можна припекти, на плиті, для кольору бульйону) і варіть на слабкому вогні ( ПОСТІЙНО УБЕРАЯ ПІНКУ), години 3... Тепер, підготуйте всі інгредієнти. Що...
Переглядів: 688
Рецепти | | Коментарі (0)

Круасани з шоколадом: 2 листи листкового тіста240 г шоколадної крихти1 яйце50 гр цукрової пудри.Як тільки тісто розморозиться, розгорнути листи і нарізати вздовж гострим ножем або різаком для печива на смужки. Потім розрізати кожен аркуш навпіл в протилежному напрямку, щоб вийшли прямокутники. Викласти 30 г шоколадної крихти в центрі кожного прямокутника. Зігнути праву бік тесту, щоб вона наполовину закривала шоколад, і помазати збитим яйцем, щоб зволожити. Потім зігнути ліву сторону, з'єднуючи її з правою, і акуратно притиснути, защипнувши сторони разом з кожного кінця. Духовку розігріти до 220 градусів. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі парові котлеки під соусом: Для котлет:600 гр курячого м'яса або фаршу1 невеликий болгарський перець червоного кольору1 помідор1 яйце1 ст ложка вершкового масланевеликий пучок кропусіль перецьДля соусу:3 ст ложки вершкового масласік четвертинки лимонапетрушка і кріпсіль/перець.Зелень і овочі порубати в блендері. М'ясо прокрутити через м'ясорубку або порубати в блендері. Можна взяти готовий фарш.Змішати фарш з овочами, додати масло, яйце, приправи. Все гарненько перемішати. Сформувати котлетки. Варити в пароварці 20 хвилин.Приготувати соус: зелень порубати. Масло розтопити, додати лимонний сік, зелень і приправи. Зняти з вогню. Котлетки подавати з...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашній Торт: Для тіста:3 яйця1 склянка цукру3 ст. ложки какао3 ст. ложки сметани1 склянка борошна1 ст. ложка розпушувача (порошок для випічки)1-ї крем:3 склянки молока1 стакан манки склянки цукру250г вершкового масла2-ї крем:1 пачка крекеру (печиво)0,5 л вареного згущеного молока200г смаженого арахісуДля глазурі:200г шоколаду.Готуємо тісто. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з цукром, обережно додаємо жовтки і продовжуємо збивати. Змішуємо какао зі сметаною і додаємо до яєць. Додаємо борошно і розпушувач, добре вымешаем, розділимо навпіл і виллємо в змащену маслом форму для випічки. Випікаємо...
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Черепаха»: 200 г курячого філе,4 яйця,250 г яблук,150 г цибулі,100 г сиру,100 г волоських горіхів,сіль,майонез.Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Остудити. Дрібно нарізати. Цибулю дрібно нашаткувати. Залити його окропом і залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить). Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на дрібній тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці. Волоські горіхи подрібнити. Кілька горішок залишити цілими. Яблуко натерти на тертці. Сир натерти на дрібній тертці. На плоске блюдо викласти білки у...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 171-180 181-190 191-200 201-210 211-220 ... 4691-4700 4701-4708