Салат «Черепаха»: 200 г курячого філе,4 яйця,250 г яблук,150 г цибулі,100 г сиру,100 г волоських горіхів,сіль,майонез.Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Остудити. Дрібно нарізати. Цибулю дрібно нашаткувати. Залити його окропом і залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить). Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на дрібній тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці. Волоські горіхи подрібнити. Кілька горішок залишити цілими. Яблуко натерти на тертці. Сир натерти на дрібній тертці. На плоске блюдо викласти білки у...