Головна » Статті » Рецепти

Домашній Торт
Домашній Торт:

Для тіста:
3 яйця
1 склянка цукру
3 ст. ложки какао
3 ст. ложки сметани
1 склянка борошна
1 ст. ложка розпушувача (порошок для випічки)
1-ї крем:
3 склянки молока
1 стакан манки
склянки цукру
250г вершкового масла
2-ї крем:
1 пачка крекеру (печиво)
0,5 л вареного згущеного молока
200г смаженого арахісу
Для глазурі:
200г шоколаду.

Готуємо тісто. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з цукром, обережно додаємо жовтки і продовжуємо збивати. Змішуємо какао зі сметаною і додаємо до яєць. Додаємо борошно і розпушувач, добре вымешаем, розділимо навпіл і виллємо в змащену маслом форму для випічки. Випікаємо в духовці при 180 градусах 30 хвилин. Має вийти два коржа. Готуємо 1-й крем. На молоці манну кашу варимо, додаємо цукор. Коли каша охолоне, вимішуємо її з маслом. Готуємо 2-й крем. Подрібнюємо крекер і заважаємо його зі згущеним молоком і арахісом. Горіхи подрібнювати не треба. Коли коржі охолонуть – складаємо торт у такому порядку: корж, половина 1-го крему, 2-й крем, що залишився 1-й крем, корж. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і полити їм торт . Прикрасити можна арахісом.

Просмотров: 452
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, торт

Рекомендовані рецепти:

Суп-пюре з петрушки з грибами
Булочки "Кишеньки"
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Апельсинові квадратики
Булочки "Варенки"
Пиріг зі шпинатом і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: