Домашній Торт: Для тіста: 3 яйця 1 склянка цукру 3 ст. ложки какао 3 ст. ложки сметани 1 склянка борошна 1 ст. ложка розпушувача (порошок для випічки) 1-ї крем: 3 склянки молока 1 стакан манки склянки цукру 250г вершкового масла 2-ї крем: 1 пачка крекеру (печиво) 0,5 л вареного згущеного молока 200г смаженого арахісу Для глазурі: 200г шоколаду. Готуємо тісто. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з цукром, обережно додаємо жовтки і продовжуємо збивати. Змішуємо какао зі сметаною і додаємо до яєць. Додаємо борошно і розпушувач, добре вымешаем, розділимо навпіл і виллємо в змащену маслом форму для випічки. Випікаємо в духовці при 180 градусах 30 хвилин. Має вийти два коржа. Готуємо 1-й крем. На молоці манну кашу варимо, додаємо цукор. Коли каша охолоне, вимішуємо її з маслом. Готуємо 2-й крем. Подрібнюємо крекер і заважаємо його зі згущеним молоком і арахісом. Горіхи подрібнювати не треба. Коли коржі охолонуть – складаємо торт у такому порядку: корж, половина 1-го крему, 2-й крем, що залишився 1-й крем, корж. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і полити їм торт . Прикрасити можна арахісом.
|