Салат із зеленої квасолі з яйцями: 400 г зеленої квасолі 4 яйця 1-2 зубчики часнику, очищених 1 столова ложка вершкового масла майонез за смаком. Відваріть яйця круто і залийте холодною водою. Очистіть і наріжте зелену квасолю. Закип'ятіть воду, посоліть за смаком, додайте квасолю і відваріть до бажаної м'якості (5-10 хвилин). Обполосніть готову квасолю в друшляку під струменем холодної води. Розігрійте в сковороді 1 столову ложку вершкового масла на середньому вогні, додайте зелену квасолю і обсмажте з маслом протягом 5 хвилин, помішуючи. Перекладіть смажену квасоля в салатник, видавіть зверху часник. Очистіть яйця і наріжте їх в салатник з квасолею. Підсолити за смаком, заправте майонезом і перемішайте.
|