Гарячий бутерброд в духовці: 200 гр. сиру твердих сортів пучок зеленого цибулі 1/2 склянки майонезу 2 столові ложки сметани (не обов'язково) 3-4 зубчики часнику, подрібнити 120 гр. вершкового масла 1-2 буханця французького або італійського хліба. У великій мисці змішайте натертий сир і порізану зелену цибулю. Додати майонез і сметану, перемішати. В окремій невеликій мисці змішати розм'якшене масло і подрібнений часник до однорідної маси. Додати суміш олії з сирної суміші. Розігріти духовку. Хліб розрізати навпіл по горизонталі, покласти шкіркою вниз.Розподілити сирну суміш на хліб. Запікати в добре розігрітій духовці хліб до утворення золотистої скоринки, приблизно від 3 до 5 хвилин. Дістати і дати постояти 5 хвилин, поки не охолоне достатньо. Наріжте хліб гострим ножем.
|