Очманілий яблучний пиріг «Домашній»: Тісто:300 г сметани,3 яйця,200 р цукру,250 г борошна,2 великих яблука,100 г родзинок,50 г вершкового масла,1 ч. л. розпушувача,1 п ванільного цукру, панірувальні сухарі.Збити яйця з цукром в пишну масу. Не припиняючи збивання додати сметану і розтоплене масло, потім ванілін, борошно і розпушувач. Добре перемішати. Яблука помити,почистити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину, нарізати на скибочки. Родзинки замочити, потім злити і обсушити. Форму змастити маслом,посипати сухарями. Вилити в форму половину тіста. На нього викласти яблука і родзинки. Залити другою половиною тіста. Пекти в розігрітій до 180 г...