Головна » Статті » Рецепти


Листковий салат з грибами: 1 - шар – цибуля маринована соломкою (оцет (або лимонна кислота), сіль, цукор, вода кипячена)2 - шар — картопля варена на тертку3 - шар – гриби смажені4 - шар – морква варена на тертку5 - шар – шинка соломкою (іноді роблячи з варено-копченою ковбасою, смачніше виходить)6 - шар – сир на тертці.Кожен шар змастити майонезом. Салат виходить дуже смачним за рахунок маринованої цибулі, він додає якусь солодкість.  
Переглядів: 665
Рецепти | | Коментарі (0)

Свинина, запечена з сиром і помідорами: 1 кг свинини (корейка або окіст)500г помідорів2 цибулиниРослинна олія200г тертого сируСіль, перецьКріп.М'ясо нарізати скибочками, акуратно і не сильно відбити з обох сторін, посолити, поперчити і обсмажити з обох сторін на раст.олії. Зняти зі сковороди. На цій же сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю. М'ясо викласти у форму. На кожному шматку розподілити цибулю і тертий сир, зверху викласти «віяло» з нарізаних тонкими часточками помідорів. Запікати близько 20 хвилин в нагрітій до 200°C духовці. Подавати з відвареною картоплею, посипавши кропом.
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво «Гудзики»: 200 р борошна100 г масла80 г цукру2 жовтки2 ч. л. ванільного цукру2 ч. л. какао-порошку.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки з кремом «Патисьер»: 200 мл. теплого молока35 гр. вершкового масла1 яйце2 ст. ложки цукрущіпка ваніліну14 ч. ложки солі1 ч. ложка сухих дріжджів2-2.5 склянки борошна (склянка=250 мл)Начинка:Начинка будь-яка або крем «Патисьер».У теплому молоці розчинити дріжджі, поки відставити убік. Масло розтопити, перелити в миску, додати яйце, цукор, сіль і ванілін, все добре розтерти виделкою. В молоко з дріжджами просіяти 1 склянку борошна, перемішати, додати суміш з масла яйця і цукру, перемішати, поступово додаючи решту просіяне борошно замісити гладке тісто, перекласти його в миску змащену олією, накрити, прибрати в тепле місце на...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашні рибні палички: Яйця 3 штБорошно 1 склянкуФіле тріски, палтуса або тілапії 450 рПанірувальні сухарі 200 рСіль 1 чайна ложкаСир Пармезан (тертий) 200 гЧервоний перець (мелений) 1 чайна ложка.Наріжте філе риби брусками і обваляйте їх у борошні. Потім збийте яйця, додайте перець і сіль. Панірувальні сухарі змішайте з тертим на дрібній тертці сиром. Опустіть шматочки риби в яйце і обваляйте в паніровці. Викладіть філе на лист, змащений рослинним маслом і відправте в розігріту до 230 градусів духовку на 15-20 хвилин. Рибні палички готові! Подавайте їх з соусом на ваш смак.
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні котлети з грибною підливою: Картопля 600 гр.Масло вершкове 50 гр.Яйця курячі 2 шт.Борошно пшеничне 2 ст. л.Олія соняшникова 1 ст. л.Гриби 30 гр.Цибуля ріпчаста 1 шт.Сметана 100 гр.Сухарі панірувальні 50 гр.Очищений картопля відварити, воду злити, а картопля залишити на кілька хвилин для сушіння. Потім розім'яти його. Отримане пюре злегка охолодити, додати 1 ст. ложку масла, 2 яєчних жовтки, 2 ст. ложки борошна, ретельно все вимісити і обробити котлети. Обваляти їх у борошні або сухарях і обсмажити з обох сторін на жирі. Але самий смак — в грибний підливці. Для її...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні палички з сиром: 5 середніх варених картоплин2 яйця100 г панірувальних сухарів100 г твердого сиру2-3 ст. л борошнарослинна олія (для смаження)чорний мелений перець, сіль за смаком.спеції за смаком.Картоплю відварити в мундирі, очистити, натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, спеції, сіль, ретельно перемішати. Додати до одержаної маси просіяне борошно, перемішати. Основа для картопляних паличок готова! Сир нарізати «брусочками». Вологими руками сформувати картопляні палички, в середину покласти сир, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з !4-х сторін на рослинній олії до утворення золотистої скоринки. Подавати картопляні палички можна гарячими або теплими...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидкі хачапурі: 200 грам тертого сиру2 яйця4 столові ложки борошнатретину чайної ложки рахрыхлителя100-150 грам 10% сметани (йогурт, кефір)сільзелень за бажанням.Перемішати сир, яйця, розпушувач, борошно і сіль. Сіль додаємо тільки якщо сир не досить солоний. Розвести отриману суміш сметаною або йогуртом або кефіром до консистенції густої сметани. Далі вилити цю сирну суміш на нагріту і змащену рослинним маслом сковороду краще маленьку, діаметром не більше 20 см, хачапурі буде пишний, зверху можна посипати зеленню. Смажимо хачапурі на середньому вогні під кришкою, коли верх схопиться і краї підрум'яняться, обережно перевертаємо на інший бік і смажимо під...
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

Яблука в карамелі: Борошно пшеничне 180 рЯйце куряче 1 шт.Яблука (160 г) 2 шт.Рослинна олія 400 млКунжутне масло 35 млЦукор-пісок 175 рКунжут 20 р.Приготувати кляр, змішавши борошно, разболтанное яйце і холодну воду (2 ст. ложки), добре вимісити. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати уздовж на скибочки і обваляти в борошні. Обтрусивши з яблук зайву муку, опустити їх в кляр і добре перемішати, щоб тісто покрив кожну скибочку. Обсмажити яблука до золотистого кольору в гарячому фритюрі (близько 190 градусів за Цельсієм), опускаючи їх туди, один за іншим і постійно помішуючи, стежачи, щоб вони...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Очманілий яблучний пиріг «Домашній»: Тісто:300 г сметани,3 яйця,200 р цукру,250 г борошна,2 великих яблука,100 г родзинок,50 г вершкового масла,1 ч. л. розпушувача,1 п ванільного цукру, панірувальні сухарі.Збити яйця з цукром в пишну масу. Не припиняючи збивання додати сметану і розтоплене масло, потім ванілін, борошно і розпушувач. Добре перемішати. Яблука помити,почистити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину, нарізати на скибочки. Родзинки замочити, потім злити і обсушити. Форму змастити маслом,посипати сухарями. Вилити в форму половину тіста. На нього викласти яблука і родзинки. Залити другою половиною тіста. Пекти в розігрітій до 180 г...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 151-160 161-170 171-180 181-190 191-200 ... 4691-4700 4701-4708