Швидкі хачапурі: 200 грам тертого сиру 2 яйця 4 столові ложки борошна третину чайної ложки рахрыхлителя 100-150 грам 10% сметани (йогурт, кефір) сіль зелень за бажанням. Перемішати сир, яйця, розпушувач, борошно і сіль. Сіль додаємо тільки якщо сир не досить солоний. Розвести отриману суміш сметаною або йогуртом або кефіром до консистенції густої сметани. Далі вилити цю сирну суміш на нагріту і змащену рослинним маслом сковороду краще маленьку, діаметром не більше 20 см, хачапурі буде пишний, зверху можна посипати зеленню. Смажимо хачапурі на середньому вогні під кришкою, коли верх схопиться і краї підрум'яняться, обережно перевертаємо на інший бік і смажимо під кришкою до золотистої скоринки.
|