Головна » Статті » Рецепти

Булочки з кремом «Патисьер»
Булочки з кремом «Патисьер»:

200 мл. теплого молока
35 гр. вершкового масла
1 яйце
2 ст. ложки цукру
щіпка ваніліну
14 ч. ложки солі
1 ч. ложка сухих дріжджів
2-2.5 склянки борошна (склянка=250 мл)
Начинка:
Начинка будь-яка або крем «Патисьер».

У теплому молоці розчинити дріжджі, поки відставити убік. Масло розтопити, перелити в миску, додати яйце, цукор, сіль і ванілін, все добре розтерти виделкою. В молоко з дріжджами просіяти 1 склянку борошна, перемішати, додати суміш з масла яйця і цукру, перемішати, поступово додаючи решту просіяне борошно замісити гладке тісто, перекласти його в миску змащену олією, накрити, прибрати в тепле місце на 1 годину. Тісто обім'яти, поділити на 9 частин, кожен шматочок розкачати щоб був овальної форми, відступивши трохи від верхнього краю покласти трохи крему (приблизно 2 чайних ложки), накрити верхнім краєм тесту, краю придавити щоб начинка не витекла. Залишився нижній краї тіста порізати на смужки і загорнути на верх булочки. На деко укладати так, щоб краї смужок виявилися знизу, так вони не розкриються при випіканні. Булочки накрити плівкою і дати постояти 10 хвилин, духовку нагріти на 180 градусів, булочки змастити збитим яйцем. Поставити в духовку, випікати до золотистого кольору. Готові булочки перекласти на решітку, посипати цукровою пудрою.

Просмотров: 385
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, накрити

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Мигдальної-яблучний пиріг
Грибний "біфштекс"
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Бразильський сирний хліб
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: