Головна » Статті » Рецепти

Домашні рибні палички
Домашні рибні палички:

Яйця 3 шт
Борошно 1 склянку
Філе тріски, палтуса або тілапії 450 р
Панірувальні сухарі 200 р
Сіль 1 чайна ложка
Сир Пармезан (тертий) 200 г
Червоний перець (мелений) 1 чайна ложка.

Наріжте філе риби брусками і обваляйте їх у борошні. Потім збийте яйця, додайте перець і сіль. Панірувальні сухарі змішайте з тертим на дрібній тертці сиром. Опустіть шматочки риби в яйце і обваляйте в паніровці. Викладіть філе на лист, змащений рослинним маслом і відправте в розігріту до 230 градусів духовку на 15-20 хвилин. Рибні палички готові! Подавайте їх з соусом на ваш смак.

Просмотров: 408
Категория: Рецепти |
| Теги: палички, рибні

Рекомендовані рецепти:

Омлет-бісквіт
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Пиріг з бринзою та руколою
Рибка по-провансальски
Шоколадні пряники з начинкою
Торт пісочно-чорносливове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: