Головна » Статті » Рецепти

Свинина, запечена з сиром і помідорами
Свинина, запечена з сиром і помідорами:

1 кг свинини (корейка або окіст)
500г помідорів
2 цибулини
Рослинна олія
200г тертого сиру
Сіль, перець
Кріп.

М'ясо нарізати скибочками, акуратно і не сильно відбити з обох сторін, посолити, поперчити і обсмажити з обох сторін на раст.олії. Зняти зі сковороди. На цій же сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю. М'ясо викласти у форму. На кожному шматку розподілити цибулю і тертий сир, зверху викласти «віяло» з нарізаних тонкими часточками помідорів. Запікати близько 20 хвилин в нагрітій до 200°C духовці. Подавати з відвареною картоплею, посипавши кропом.

Просмотров: 580
Категория: Рецепти |
| Теги: сторін, свинина

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Пишний м'ятний бісквіт
Ескалопи з свинини
Морквяний кекс з горіхами
Салат "Дубочек"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: