Головна » Статті » Рецепти

Очманілий яблучний пиріг «Домашній»
Очманілий яблучний пиріг «Домашній»:

Тісто:
300 г сметани,
3 яйця,
200 р цукру,
250 г борошна,
2 великих яблука,
100 г родзинок,
50 г вершкового масла,
1 ч. л. розпушувача,
1 п ванільного цукру, панірувальні сухарі.

Збити яйця з цукром в пишну масу. Не припиняючи збивання додати сметану і розтоплене масло, потім ванілін, борошно і розпушувач. Добре перемішати. Яблука помити,почистити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину, нарізати на скибочки. Родзинки замочити, потім злити і обсушити. Форму змастити маслом,посипати сухарями. Вилити в форму половину тіста. На нього викласти яблука і родзинки. Залити другою половиною тіста. Пекти в розігрітій до 180 г духовці 20 хвилин. Потім вийняти посипати присипкою. Для посипання: 20 г слив. масла і 3-4 ст. л. борошна покласти в миску, розтерти руками в крихту, додати 3 ст. л. цукру, перемішати. Посипати пиріг. Прибрати в духовку ще на 20 хвилин. Зняти кільце, остудити. Пиріг вийшов дуже смачний!

Просмотров: 376
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, яблука

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Великодні паски
Закусочні рибні кульки
Паштет по-східному
Котлети з підливою
Макаронний салат "Рим"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: