Картопляні палички з сиром: 5 середніх варених картоплин 2 яйця 100 г панірувальних сухарів 100 г твердого сиру 2-3 ст. л борошна рослинна олія (для смаження) чорний мелений перець, сіль за смаком. спеції за смаком. Картоплю відварити в мундирі, очистити, натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, спеції, сіль, ретельно перемішати. Додати до одержаної маси просіяне борошно, перемішати. Основа для картопляних паличок готова! Сир нарізати «брусочками». Вологими руками сформувати картопляні палички, в середину покласти сир, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з !4-х сторін на рослинній олії до утворення золотистої скоринки. Подавати картопляні палички можна гарячими або теплими з вашим улюбленим соусом.
|