Головна » Статті » Рецепти

Курячі парові котлеки під соусом
Курячі парові котлеки під соусом:

Для котлет:
600 гр курячого м'яса або фаршу
1 невеликий болгарський перець червоного кольору
1 помідор
1 яйце
1 ст ложка вершкового масла
невеликий пучок кропу
сіль перець
Для соусу:
3 ст ложки вершкового масла
сік четвертинки лимона
петрушка і кріп
сіль/перець.

Зелень і овочі порубати в блендері. М'ясо прокрутити через м'ясорубку або порубати в блендері. Можна взяти готовий фарш.Змішати фарш з овочами, додати масло, яйце, приправи. Все гарненько перемішати. Сформувати котлетки. Варити в пароварці 20 хвилин.
Приготувати соус: зелень порубати. Масло розтопити, додати лимонний сік, зелень і приправи. Зняти з вогню. Котлетки подавати з соусом.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, соусом

Рекомендовані рецепти:

Куряче суфле "Ніжність"
Великодні паски
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Віндзорський салат
Куряче філе в паніровці з крекерів
Салат з куркою та рисом по-японськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: