Курячі парові котлеки під соусом: Для котлет: 600 гр курячого м'яса або фаршу 1 невеликий болгарський перець червоного кольору 1 помідор 1 яйце 1 ст ложка вершкового масла невеликий пучок кропу сіль перець Для соусу: 3 ст ложки вершкового масла сік четвертинки лимона петрушка і кріп сіль/перець. Зелень і овочі порубати в блендері. М'ясо прокрутити через м'ясорубку або порубати в блендері. Можна взяти готовий фарш.Змішати фарш з овочами, додати масло, яйце, приправи. Все гарненько перемішати. Сформувати котлетки. Варити в пароварці 20 хвилин. Приготувати соус: зелень порубати. Масло розтопити, додати лимонний сік, зелень і приправи. Зняти з вогню. Котлетки подавати з соусом.
|