Головна » Статті » Рецепти |
Запечена сьомга з лимоном
Запечена сьомга з лимоном: стейк сьомги (лосось, форель) Стейк сьомги (лосось, форель) збризкуємо лимонним соком з двох сторін, солимо. На фольгу викладаємо скибочки лимона, гілочку розмарину (якщо немає свіжого, можна використовувати сухий), зверху кладемо стейк. Операцію повторюємо. Збризкуємо все це пишність оливковою олією. Загортаємо Фольгу і в духовку приблизно на 20-30 хвилин на середній вогонь. Тут дуже важливо дотримати час, інакше рибка буде суха. | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |