Головна » Статті » Рецепти

Запечена сьомга з лимоном
Запечена сьомга з лимоном:

стейк сьомги (лосось, форель)
1 лимон
оливкова олія
розмарин.

Стейк сьомги (лосось, форель) збризкуємо лимонним соком з двох сторін, солимо. На фольгу викладаємо скибочки лимона, гілочку розмарину (якщо немає свіжого, можна використовувати сухий), зверху кладемо стейк. Операцію повторюємо. Збризкуємо все це пишність оливковою олією. Загортаємо Фольгу і в духовку приблизно на 20-30 хвилин на середній вогонь. Тут дуже важливо дотримати час, інакше рибка буде суха.

Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: збризкуємо, Стейк

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Ватрушка "Ласун"
Гречана каша з тофу
Пиріг з гарбузом і ківі
Домашня куряча ковбаса
Великодні паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: