Головна » Статті » Рецепти

Десерт «Білосніжка»
Десерт «Білосніжка»:

500 г сиру (чим жирніше, тим краще)
10 г желатину
100 г білого шоколаду
50 г вершкового масла
100 г в'яленої ягоди (вишня, черешня, полуниця та ін)
100 г кокосової стружки
2 ст. л. цукру.

Желатин замочити в половині склянки теплої води. Сир розтерти з цукром. Шоколад наламати шматочками і розтопити на водяній бані. Потім додати масло. Желатин прогріти на тій же лазні, поки добре не розійдеться. Потім влити його в розтоплений шоколад. Влити отриману суміш в сир і добре розмішати до однорідної маси. На лист пергаменту насипати коксову стружку, поверх викласти сирну масу у вигляді прямокутника. Посередині викласти ягоди. Залишайте багато місця з боків, інакше при згортанні що може витекти. Підняти краї пергаменту і з'єднати сирну масу так, щоб ягоди виявилися закриті з усіх сторін. Потім обережно обернути всю конструкцію фольгою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години. Маса спочатку досить рідка, тому працювати потрібно акуратно. Переносити краще на дошці. Перед подачею нарізати кружечками.

Просмотров: 707
Категория: Рецепти |
| Теги: ягоди, масу

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Бутерброди "сонечка"
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Гречана каша з тофу
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: