Круасани з шоколадом: 2 листи листкового тіста 240 г шоколадної крихти 1 яйце 50 гр цукрової пудри. Як тільки тісто розморозиться, розгорнути листи і нарізати вздовж гострим ножем або різаком для печива на смужки. Потім розрізати кожен аркуш навпіл в протилежному напрямку, щоб вийшли прямокутники. Викласти 30 г шоколадної крихти в центрі кожного прямокутника. Зігнути праву бік тесту, щоб вона наполовину закривала шоколад, і помазати збитим яйцем, щоб зволожити. Потім зігнути ліву сторону, з'єднуючи її з правою, і акуратно притиснути, защипнувши сторони разом з кожного кінця. Духовку розігріти до 220 градусів. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.
|