Головна » Статті » Рецепти

Круасани з шоколадом
Круасани з шоколадом:

2 листи листкового тіста
240 г шоколадної крихти
1 яйце
50 гр цукрової пудри.

Як тільки тісто розморозиться, розгорнути листи і нарізати вздовж гострим ножем або різаком для печива на смужки. Потім розрізати кожен аркуш навпіл в протилежному напрямку, щоб вийшли прямокутники. Викласти 30 г шоколадної крихти в центрі кожного прямокутника. Зігнути праву бік тесту, щоб вона наполовину закривала шоколад, і помазати збитим яйцем, щоб зволожити. Потім зігнути ліву сторону, з'єднуючи її з правою, і акуратно притиснути, защипнувши сторони разом з кожного кінця. Духовку розігріти до 220 градусів. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.

Просмотров: 448
Категория: Рецепти |
| Теги: круасани, зігнути

Рекомендовані рецепти:

Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Сирна "самса" з грибами
Котлети з підливою
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Рулет з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: