Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний мус з хурмою
Шоколадний мус з хурмою:

1 хурма,
25 грам цукру,
20 мл кленового сиропу,
2 ст. л. какао порошку,
3 ст. л. лимонного соку.

Візьміть хурму (бажано сорти шарон) і гарненько вимийте її. Просушіть і очистіть від шкірки. Наріжте кубиками. Потім пюрировать кілька хвилин за допомогою блендера. Додати 1 ст. л. кленового сиропу і 1 ст. л. цукру. Гарненько збити отриману масу. Потім в отримане пюре додати какао порошок частинами. Ще раз збити. Отриманий шоколадний мус з хурмою викласти в креманку і охолодити в морозильній камері протягом 15 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасити стружкою з білого шоколаду і малиною. Подавати до столу як десерт. Варто зауважити, що цукор в мусі можна замінити медом. В якості прикраси можна також взяти гілочку м'яти, будь-які ягоди, часточку хурми. Дуже смачну страву, спробуйте!

Просмотров: 467
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколадний, хурмою

Рекомендовані рецепти:

Сирна "самса" з грибами
Картопляні биточки
Райдужні меренги
Тефтелі з яблуками
Гулаб-джамун
Хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: