Головна » Статті » Рецепти

Домашня копчена риба
Домашня копчена риба:

3 свіжоморожених скумбрії
Розсіл — 1 літр води,
3 столові ложки без верху солі,
півтори столові ложки цукру,
2 столові ложки сухої заварки чорного чаю,
2 жмені цибулиння.

Рибу почистити, вимити, видалити голови і хвости. Приготувати розсіл : у каструлю з водою покласти сіль, цукор, заварку і цибулиння. Довести до кипіння, остудити і процідити. Підготовлені тушки риби викласти в ємність, залити приготовленим розсолом, накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 4 дні, кожен день вранці і ввечері рибу перевертати. Витягнути рибу з розсолу, перекласти в іншу ємність і зберігати в холодильнику. Особливо з відварною картоплею, квашеною капустою і солоними грибами. Спробуйте.

Просмотров: 630
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, цибулиння

Рекомендовані рецепти:

Закусочний рулет з серця
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Пікантні гарячі бутерброди
Смажене морозиво
Бутербродний торт "Полосатик"
Бабця яблучна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: