Головна » Статті » Рецепти

Швидкий тортик
Швидкий тортик:

Тісто:
яйце 1 штука
кефір-1 склянка
цукор 0,5 склянки
розпушувач 10 г
борошно 1,5 склянки
мак 1-2 стіл.ложки (за бажанням).
Крем:
молоко 1 склянку
яйце 1 штука
цукор 1\\2 склянки
борошно 3 стіл. ложки
вершкове масло 100 р.

Всі сухі продукти для тіста змішати. Яйця збити. У суху суміш додати кефір, добре розмішати і обережно додати збиті яйця. Тісто вилити у змащену форму і випікати при 180-200 градусах приблизно 30 — 40 хвилин.
Крем.
Розтерти яйця з цукром і борошном, влити молоко і добре перемішати віночком. Поставити на маленький вогонь і варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити. Збити масло, додати вареної згущенки 4 столових ложки і остиглий заварний крем ще раз збити. Смак виходить, як крем-брюле.
Прикрасити тортик за Вашим смаком.

Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: тортик, збити

Рекомендовані рецепти:

Салат ананасно-маслиновый
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Закуска з брокколі і шпрот
Рулет маковий на дріжджах
Салат сирно-апельсиновий
Булочки "Кишеньки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: