Швидкий тортик: Тісто: яйце 1 штука кефір-1 склянка цукор 0,5 склянки розпушувач 10 г борошно 1,5 склянки мак 1-2 стіл.ложки (за бажанням). Крем: молоко 1 склянку яйце 1 штука цукор 1\\2 склянки борошно 3 стіл. ложки вершкове масло 100 р. Всі сухі продукти для тіста змішати. Яйця збити. У суху суміш додати кефір, добре розмішати і обережно додати збиті яйця. Тісто вилити у змащену форму і випікати при 180-200 градусах приблизно 30 — 40 хвилин. Крем. Розтерти яйця з цукром і борошном, влити молоко і добре перемішати віночком. Поставити на маленький вогонь і варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити. Збити масло, додати вареної згущенки 4 столових ложки і остиглий заварний крем ще раз збити. Смак виходить, як крем-брюле. Прикрасити тортик за Вашим смаком.
|