Головна » Статті » Рецепти

Картопляні зрази з печінковою начинкою
Картопляні зрази з печінковою начинкою:

для зраз:
картопля;
яйце;
2 ст л борошна;
сіль.
для печінкової начинки:
печінка яловича;
цибулина;
рослинна олія (для смаження цибулі);
сіль, перець чорний мелений.

А так само панірувальні сухарі, один сирий жовток.

Картоплю чистимо, миємо, відварюємо, не забувши посолити. Товчемо. В остигле картопляне пюре додаємо 2 ст л борошна і одне сире яйце. Ретельно вимішуємо. Маса повинна вийти еластичною і добре відлипати від рук.
Готуємо начинку.
Печінка відварюємо. Подрібнюємо блендером (можна пропустити через м'ясорубку). Цибулину чистимо, дрібно ріжемо, обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості. З'єднуємо печінку з цибулею, солимо і перчимо. Додаємо пару ст л картопляного пюре (для додання начинці однорідної маси) і добре перемішуємо. Беремо стільки пюре, щоб сформувати рівну коржик, на яку викладаємо начинку. Потім акуратно з'єднуємо протилежні краї коржика. Ліпимо як пиріжок. Надаємо потрібну форму. Обвалюємо з усіх старон в панірувальних сухарях. Можна просто змастити верх жовтком. Викладаємо на пронивень, змащене рослинним маслом. Готуємо в духовці при 180-200 градусах 15 хвилин.

Просмотров: 433
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, начинку

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Цукерки "Вишневий мармелад"
Пиріг "Зебра"
Ягідно-фруктовий десерт
Салат з оселедцем (рецепт)
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: