Головна » Статті » Рецепти

Бефстроганов
Бефстроганов:

яловича вирізка 600 р
середні цибулини 2 шт.
сметана 100 г
томатна паста 25 р
борошно 1 ч. л.
вершкове масло для обсмажування
сіль, перець.

М'ясо вимити, обсушити і нарізати шматками товщиною 2 див. Шматки відбити до товщини 7-10 мм, після чого нарізати їх тонкими смужками довжиною 3-4 див Посипати сіллю і перцем. Розігріти на сильному вогні сковороду з високими бортами або сотейник, зменшити вогонь до помірного і обсмажити м'ясо, 5 хв.
Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору, 6 хв. Додати в сковороду з м'ясом.
Приготувати соус. Сметану розігріти, додати обсмажену на маслі борошно і перемішати. Потім покласти томатну пасту. Соус повинен придбати світло-рожевий колір. Зняти з вогню, не доводячи до кипіння. Залити м'ясо з цибулею приготованим соусом, перемішати і добре прогріти, але не кип'ятити. Відразу подати до столу з гарніром.

Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, розігріти

Рекомендовані рецепти:

Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Баклажани з сиром і помідорами
Смачні пончики
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Суп з ковбасками та овочами
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: