Головна » Статті » Рецепти

Медовий торт «Пчолкін будинок»
Медовий торт «Пчолкін будинок»:

2 яйця,
180 г цукру,
80 г вершкового масла,
80-100 г меду,
2 ч. ложки соди (без гірки),
400-450 г борошна і приблизно 1 склянка для вимішування тіста.
Для крему:
1 банку вареного згущеного молока,
сметана (400 г) 24-30% жирності,
150 мл вершків 33% -38 % жирності для збивання,
2 ст. ложки меду (на любителя).

Яйця і цукру злегка збити віночком, додати вершкове масло, мед, соду. Поставити цю суміш на водяну баню і прогрівати, постійно помішуючи, поки цукор не розчиниться і суміш трохи стане подкипать. Зняти з вогню, додати 400-450 г просіяного борошна і добре розмішати. Тісто виходить липким і рідкуватим. Накрийте миску з тестом плівкою або фольгою і відкладіть його на годину. Потім тісто вийняти з ємності на обробний стіл(або ж в мисці) і місити, підсипаючи борошно, поки тісто не візьметься і не буде прилипати до рук, змащувати руки маслом, може взагалі не знадобиться борошно для вымески. Скатати тісто в пласт і зробити 9 кульок. Кожен кульку тоненько розкачати на папері для випічки, присипаючи борошном, проткнути виделкою. Випікати коржі при t 200 З хвилини 2-3, діаметром 22-23 см, обрізки теж вымесила і зробила коржики. Збити згущене молоко з медом і сметаною. Окремо збити вершки до стійкості усе з'єднати акуратно до однорідного стану і промазати коржі. Поставити на просочення в холодильник, бажано на ніч. Прикрасити медовий тортик за бажанням.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, медовий

Рекомендовані рецепти:

Шоколадна баба (рецепт)
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Пиріжки з повидлом
Бутерброди "сонечка"
Чанахи: рагу по-грузинськи
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: