Сирний пиріг: 250 г борошна 150 г маргарину 100 г цукру 1 чайна ложка розпушувача 3 жовтки 1/2 чайної ложки цедри лимона 1-2 столових ложки молока 3 білка 500 г сиру 200 р цукру 1 чайна ложка ванілі 1/2 чайної ложки цедри лимона 4 столові ложки борошна, або 2 столові ложки манки. Тісто: Змішайте всі інгредієнти для тіста до утворення однорідної маси. Начинка: Білки збийте до стійкої піни. В окремій мисці змішайте сир з цукром, ваніллю і цедрою до однорідної маси. Додайте борошно, перемішайте і обережно введіть білки. Тісто розділіть на 2 частини і розкачайте. Одну половину викладіть на дно приготовленої форми для пирога, оформивши також бортики. Викладіть начинку і закрийте другим пластом тіста. Випікайте при 190 градусах близько 30 хвилин до золотистої скоринки.
|