Головна » Статті » Рецепти

Курячі рулети з шинкою і сиром
Курячі рулети з шинкою і сиром:

3 столові ложки вершкового масла, розплавленого
1/4 чашки борошна
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки часникового порошку
1/2 чайної ложки чорного перцю
2 великих яйця, злегка збитих
1 склянку панірувальних сухарів
6 шніцелів з курячої грудки
120 г тонко нарізаної шинки або прошутто
170 г нарізаного сиру чеддер.

Розігрійте духовку до 180С. Змастіть розтопленим вершковим маслом дно невеликої форми для випічки. Візьміть три невеликі миски. В одній мисці змішайте борошно, сіль, часниковий порошок і перець. Під другу покладіть яйця і злегка збийте. У третю миску насипте панірувальні сухарі. Покладіть на кожен шніцель по скибочці шинки і скибочці сиру і щільно скрутіть. Обваляйте кожен курячий рулет в борошні, струсіть надлишки. Занурте рулети в яйце, потім в панірувальні сухарі. Зв'яжіть рулети ниткою або закріпіть зубочистками і покладіть в підготовлену форму для випічки. Запікайте курку протягом 30-35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору, поливаючи маслом кілька разів в процесі приготування. Подавайте в гарячому вигляді з майонезом і дижонской гірчицею.

Просмотров: 369
Категория: Рецепти |
| Теги: рулети, покладіть

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет тюльпанів"
Закуска з курячого філе
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Шоколадні цукерки з м'ятою
Мексиканське горіхове печиво
Домашні 'Рафаелло'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: