Курячі рулети з шинкою і сиром: 3 столові ложки вершкового масла, розплавленого 1/4 чашки борошна 1 чайна ложка солі 1/2 чайної ложки часникового порошку 1/2 чайної ложки чорного перцю 2 великих яйця, злегка збитих 1 склянку панірувальних сухарів 6 шніцелів з курячої грудки 120 г тонко нарізаної шинки або прошутто 170 г нарізаного сиру чеддер. Розігрійте духовку до 180С. Змастіть розтопленим вершковим маслом дно невеликої форми для випічки. Візьміть три невеликі миски. В одній мисці змішайте борошно, сіль, часниковий порошок і перець. Під другу покладіть яйця і злегка збийте. У третю миску насипте панірувальні сухарі. Покладіть на кожен шніцель по скибочці шинки і скибочці сиру і щільно скрутіть. Обваляйте кожен курячий рулет в борошні, струсіть надлишки. Занурте рулети в яйце, потім в панірувальні сухарі. Зв'яжіть рулети ниткою або закріпіть зубочистками і покладіть в підготовлену форму для випічки. Запікайте курку протягом 30-35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору, поливаючи маслом кілька разів в процесі приготування. Подавайте в гарячому вигляді з майонезом і дижонской гірчицею.
|