Головна » Статті » Рецепти

Наполеончики
Наполеончики:

Тісто листкове (бездрож.) 200 гр.
0.5 банки згущеного молока
100 гр. слив. масла.

Тісто розморозити, за допомогою гуртки розрізати на кружки. Укласти на смаз. деко, спекти при 250-15 хвилин. Обрізки теж спекти. Остудити. Кожен корж змастити, викласти в башточки. Краї теж змастити кремом, посипати крихтою(з обрізків).

Просмотров: 676
Категория: Рецепти |
| Теги: наполеончики, спекти

Рекомендовані рецепти:

Салат з оливками і часником (рецепт)
Салат з куркою, горіхами, грибами і сиром
Пиріг з капустою і яйцем
Салат "Апио"
Пиріг-галета з журавлиною
Бутерброди з ківі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: