Головна » Статті » Рецепти

Наполеончики
Наполеончики:

Тісто листкове (бездрож.) 200 гр.
0.5 банки згущеного молока
100 гр. слив. масла.

Тісто розморозити, за допомогою гуртки розрізати на кружки. Укласти на смаз. деко, спекти при 250-15 хвилин. Обрізки теж спекти. Остудити. Кожен корж змастити, викласти в башточки. Краї теж змастити кремом, посипати крихтою(з обрізків).

Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: наполеончики, спекти

Рекомендовані рецепти:

Порційна шарлотка
Пиріг з сиром
Шоколадно-апельсинові цукерки
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Закусочні рибні кульки
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: