Святковий салат «З любов'ю»: Крабове м'ясо чи крабові палички 400 р. Яйця 3 шт. Кальмари 200 р. Зелень петрушка. Майонез 300 р. Червона ікра 50 р. Креветки (варені) 200 р. Сіль за смаком. Відварити яйця в круту, остудити в холодній воді, очистити від шкаралупи. Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці. Крабове м'ясо нарізати дрібними кубиками. Кальмари відварити (2-3 хвилини), очистити і нарізати соломкою. Зелень петрушки дрібно нарізати. Салат викласти шарами у вигляді серця, кожен шар під майонезом: крабове м'ясо, зелень петрушки, яєчні білки, кальмари, яєчні жовтки, червона ікра. Прикрасити салат креветками.
|