Головна » Статті » Рецепти

Овочевий салат з червоною капустою
Овочевий салат з червоною капустою:

Капуста червоноголова 200 г
Морква 150 г
Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
Петрушка 20 г
Кунжутна олія 40 мл
Лимонний сік 20 мл
Сіль ч. л.
Перець чорний мелений ч. л.
Кунжут 20 р.

Капусту наріжте тонкою соломкою і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше. Очищену моркву натріть на крупній тертці. У перцю видаліть серцевину з насінням і білі прожилки, наріжте соломкою. Листя петрушки подрібніть і додайте в салат. Для заправки змішайте масло, лимонний сік, сіль і перець до однорідності. Полийте нею салат і перемішайте При подачі посипати кунжутним насінням.

Просмотров: 466
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, салат

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Печінковий салат з буряком
Манник з цукатами
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Баклажани по-корейськи
Цибулевий джем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: