Головна » Статті » Рецепти


Пиріг з пісочного тіста з сиром і яблуками: Тісто:2 яйцяжовтки від 6 яєць350 гр.цукруванільний цукорцедра апельсина, все розтерти,додати 300 гр. м'якого вершкового масла,ще раз розтерти,додати 1 літр борошна тапідлогу.пачки розпушувач.Все добре перемішати, викласти на застелений папером для випічки деко (папір трохи змастити рослинною олією) тісто, розрівняти. На тісто виклала шар сиру (сир додати яйце+ цукор+ ванільний цукор) зверху нарізані часточками яблука і в духовку хвилин на 30 (випікала при 180 гр.) потім вибрати деко і зверху викласти збиті в круту піну білки+ цукор + ванільний цукор і в духовку до готовності....
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Спагетті з сьомгою: Сьомга 400 грамСіль 1.25 чайних ложокСпагетті 320 грамОливкова олія 40 млПармезан 160 грамВино біле сухе (столове) 120 мілілітрівВершки 20-22% 180 млРозмарин листя столових ложок.Філе лосося наріжте кубиками, потім злегка обсмажте з усіх боків, трохи посоливши. Спагетті покладіть в киплячу підсолену воду, додайте трохи оливкової олії і варіть по інструкції на упаковці. Пармезан подрібніть за допомогою блендера до стану великої крихти. У сковороду налийте вино і дайте йому википіти наполовину. Потім насипте пармезан, перемішайте, додайте вершки і розмарин. Дайте закипіти і готуйте до консистенції рідкої сметани. Спагетті викладіть на тарілки,...
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Дитяче сирне печиво: 150 р. вершкового масла,200 р. сиру,250 р. пшеничного борошна,100 р. цукру.Холодне масло перетерти з цукром і сиром. Всипати борошно і швидко замісити тісто. Загорнути тісто у харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 2 години. Розігріти духовку до 200 градусів. Тісто розкачати завтовшки 3 мм, нарізати печиво викласти на застелений пекарської папером деко. Поставити випікатися на 10-15 хвилин, залежно від розміру печеньок.
Переглядів: 700
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні міні-млинці: Картопля 750 гЗелена цибуля, нарубати 2 столових ложкиМолодий часник (біла і зелена частина), нарубати 3 столових ложкиСіль чайної ложкиМасло для смаження24 листків петрушки.Очистіть і натріть картоплю. Викладіть на марлю і підвісити на мискою, або притисніть грузиком, щоб прибрати якомога більше рідини. Через хвилину чи дві злийте крохмаль повинен зібратися на дні миски. Акуратно злийте рідину і змішайте крохмаль з тертою картоплею, нарізаним часником, цибулею і сіллю. Нагрійте столову ложку олії на середньому вогні на сковороді. Викладіть столову ложку суміші, зворотного тороной ложки притисніть і сформуйте блін. Акуратно втисніть лист петрушки зверху. Обсмажте...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Морквяні оладки: 2 середніх моркви1 склянку молока або води1 яйце1 склянка борошна200 р сирусіль за смаком.Моркву ретельно помийте. Подрібніть її на дрібній тертці. Додайте до моркви молоко (воду), яйце, борошно, сир, сіль. Якщо тісто виходить дуже рідким — додайте ще трохи борошна.Компоненти добре перемішайте і залиште на 20-30 хвилин. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте 20-30 хвилин.
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Кокосові тістечка з шоколадом: 50 г білого шоколаду2 яйця100 г вершкового масла75 г цукру50 г борошна100 г кокосової стружки150-200 г абрикосового повидла або будь-яке інше50 г темного шоколадуваніль або ванільний цукор.Натерти на дрібній тертці білий шоколад. Відокремити білки від жовтків, білки прибрати в холодильник. Змішати розм'якшене вершкове масло, цукор і жовтки. Додати поступово борошно, білий шоколад, ваніль і кокосову стружку, залишивши трохи кокоса для прикраси. Добре збити білки і додати в тісто, обережно перемішати. У форму для торта покласти пергаментний папір, викласти тісто, розрівняти поверхню і випікати при 180 градусах близько...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат Дамський: куряче філе (варене) 200 гконсервовані ананаси 150-200 ртвердий сир 70 гчасник 1 великий зубчикмайонезсільмелений чорний перець.Відварене куряче м'ясо нарізати невеликими кубиками або соломкою. З ананасів злити рідину і також нарізати кубиками. Сир натерти на дрібній або крупній тертці. Часник пропустити через чесноковыжималку або дрібно порубати ножем. Змішати часник з майонезом. У миску викласти курку, ананаси і сир. Заправити салат майонезом, змішаним з часником. За смаком, трохи посолити і поперчити свіжомеленим перцем. Готовий салат розкласти по порційних салатницам, прикрасити крапелькою майонезу і гілочкою петрушки.
Переглядів: 665
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряча фантазія: 3 маленькі філе курки6-7 колечок консервованого ананаса1 банку кукурудзи1 болгарський перець(великий)1 яблуко зелене(середня)майонезкріп.Злегка підсоленій воді зварити філе, я ще в воду кидаю лавровий листок і чорний перчик, для аромату. Зварене філе ріжемо брусочками. Так само нарізаємо кільця ананаса і болгарський перець. Яблуко нарізаю соломкою. Викладаємо в салатник нарізані філе, ананас, перець, яблуко, кукурудзу. Посипаємо кропом і заправляємо майонезом.
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні булочки: Тісто:200 р маргарину3 ст. борошна0,5 ч. л. розпушувача1 ст. кефіруНачинка:500 г сиру0,5-1 ст. цукру1 ч. л. ваніліну1 білок яйцяДля змащення:1 жовток яйця.Маргарин порубати ножем. Борошно змішати з розпушувачем і додати до маргарин, перемішати. В розсипчасту масу додати кефір. Тісто акуратно збирати, а не вимішувати. Готове тісто розділити на 3 кулі і залишити в холоді на 1 годину. Сир розтерти з цукром і ваніліном. Білок збити в міцну піну і обережно ввести в сирну масу. Тісто розкачати в розкачати в прямокутник (товщина 3 мм), розподілити по поверхні...
Переглядів: 706
Рецепти | | Коментарі (0)

Медовий лосось: 1 філе лососясіль, перець2 зубчики часникуолію раст.Соус:2 ст .л. рідкого меду2 ст .л. винного оцту6 ст .л. соєвого соусу1 ст .л. раст. масла.Рибу чистимо, миємо, обсушуємо, солимо і перчимо. Даємо полежати півгодини. Ріжемо на вузькі смужки. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії. Часник придавлюємо ручкою ножа, щоб він луснув і кладемо в масло. Укладаємо рибу шкірою вниз, обсмажуємо до легкої скоринки. Перевертаємо і трохи поливаємо соусом. Потім перевертаємо і знову поливаємо соусом. Так повторюємо декілька разів, поки риба не обсмажиться з усіх боків.
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 121-130 131-140 141-150 151-160 161-170 ... 4691-4700 4701-4708