Спагетті з сьомгою: Сьомга 400 грам Сіль 1.25 чайних ложок Спагетті 320 грам Оливкова олія 40 мл Пармезан 160 грам Вино біле сухе (столове) 120 мілілітрів Вершки 20-22% 180 мл Розмарин листя столових ложок. Філе лосося наріжте кубиками, потім злегка обсмажте з усіх боків, трохи посоливши. Спагетті покладіть в киплячу підсолену воду, додайте трохи оливкової олії і варіть по інструкції на упаковці. Пармезан подрібніть за допомогою блендера до стану великої крихти. У сковороду налийте вино і дайте йому википіти наполовину. Потім насипте пармезан, перемішайте, додайте вершки і розмарин. Дайте закипіти і готуйте до консистенції рідкої сметани. Спагетті викладіть на тарілки, зверху полийте соусом і викладіть шматочки риби.
|