Головна » Статті » Рецепти

Сирні булочки
Сирні булочки:

Тісто:
200 р маргарину
3 ст. борошна
0,5 ч. л. розпушувача
1 ст. кефіру
Начинка:
500 г сиру
0,5-1 ст. цукру
1 ч. л. ваніліну
1 білок яйця
Для змащення:
1 жовток яйця.

Маргарин порубати ножем. Борошно змішати з розпушувачем і додати до маргарин, перемішати. В розсипчасту масу додати кефір. Тісто акуратно збирати, а не вимішувати. Готове тісто розділити на 3 кулі і залишити в холоді на 1 годину. Сир розтерти з цукром і ваніліном. Білок збити в міцну піну і обережно ввести в сирну масу. Тісто розкачати в розкачати в прямокутник (товщина 3 мм), розподілити по поверхні сирну масу, скачати в рулет і розрізати на брусочки, навскоси. Викласти на деко, застеленій папером. Змастити жовтком і випікати 30-35 хв при 180 град.

Просмотров: 707
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, масу

Рекомендовані рецепти:

Салат з курячим філе і молодою картоплею
Баклажани з волоськими горіхами
Цукерки "Вершкові тягучки"
Пиріг-рулет з грибами
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Італійські медові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: