Сирні булочки: Тісто: 200 р маргарину 3 ст. борошна 0,5 ч. л. розпушувача 1 ст. кефіру Начинка: 500 г сиру 0,5-1 ст. цукру 1 ч. л. ваніліну 1 білок яйця Для змащення: 1 жовток яйця. Маргарин порубати ножем. Борошно змішати з розпушувачем і додати до маргарин, перемішати. В розсипчасту масу додати кефір. Тісто акуратно збирати, а не вимішувати. Готове тісто розділити на 3 кулі і залишити в холоді на 1 годину. Сир розтерти з цукром і ваніліном. Білок збити в міцну піну і обережно ввести в сирну масу. Тісто розкачати в розкачати в прямокутник (товщина 3 мм), розподілити по поверхні сирну масу, скачати в рулет і розрізати на брусочки, навскоси. Викласти на деко, застеленій папером. Змастити жовтком і випікати 30-35 хв при 180 град.
|