Головна » Статті » Рецепти

Морквяні оладки
Морквяні оладки:

2 середніх моркви
1 склянку молока або води
1 яйце
1 склянка борошна
200 р сиру
сіль за смаком.

Моркву ретельно помийте. Подрібніть її на дрібній тертці. Додайте до моркви молоко (воду), яйце, борошно, сир, сіль. Якщо тісто виходить дуже рідким — додайте ще трохи борошна.Компоненти добре перемішайте і залиште на 20-30 хвилин. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте 20-30 хвилин.

Просмотров: 481
Категория: Рецепти |
| Теги: 20-30, морквяні

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Цукерки "Вершкові тягучки"
Суп-пюре з петрушки з грибами
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: