Головна » Статті » Рецепти

Морквяні оладки
Морквяні оладки:

2 середніх моркви
1 склянку молока або води
1 яйце
1 склянка борошна
200 р сиру
сіль за смаком.

Моркву ретельно помийте. Подрібніть її на дрібній тертці. Додайте до моркви молоко (воду), яйце, борошно, сир, сіль. Якщо тісто виходить дуже рідким — додайте ще трохи борошна.Компоненти добре перемішайте і залиште на 20-30 хвилин. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте 20-30 хвилин.

Просмотров: 667
Категория: Рецепти |
| Теги: 20-30, морквяні

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з сиром та вишнями
Тефтелі морквяно-м'ясні
Гарбузовий суп з беконом
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Омлет з щавлем і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: