Головна » Статті » Рецепти

Картопляні міні-млинці
Картопляні міні-млинці:

Картопля 750 г
Зелена цибуля, нарубати 2 столових ложки
Молодий часник (біла і зелена частина), нарубати 3 столових ложки
Сіль чайної ложки
Масло для смаження
24 листків петрушки.

Очистіть і натріть картоплю. Викладіть на марлю і підвісити на мискою, або притисніть грузиком, щоб прибрати якомога більше рідини. Через хвилину чи дві злийте крохмаль повинен зібратися на дні миски. Акуратно злийте рідину і змішайте крохмаль з тертою картоплею, нарізаним часником, цибулею і сіллю. Нагрійте столову ложку олії на середньому вогні на сковороді. Викладіть столову ложку суміші, зворотного тороной ложки притисніть і сформуйте блін. Акуратно втисніть лист петрушки зверху. Обсмажте з обох боків до хрусткої скоринки. Подавайте теплими з будь-яким соусом.

Просмотров: 657
Категория: Рецепти |
| Теги: притисніть, злийте

Рекомендовані рецепти:

Баклажани по-корейськи
Гострий соус до м'яса
"Крем-брюле" з сиру
Рибний паштет з овочами
Здобні рогалики з какао
Полуниця у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: