Картопляні міні-млинці: Картопля 750 г Зелена цибуля, нарубати 2 столових ложки Молодий часник (біла і зелена частина), нарубати 3 столових ложки Сіль чайної ложки Масло для смаження 24 листків петрушки. Очистіть і натріть картоплю. Викладіть на марлю і підвісити на мискою, або притисніть грузиком, щоб прибрати якомога більше рідини. Через хвилину чи дві злийте крохмаль повинен зібратися на дні миски. Акуратно злийте рідину і змішайте крохмаль з тертою картоплею, нарізаним часником, цибулею і сіллю. Нагрійте столову ложку олії на середньому вогні на сковороді. Викладіть столову ложку суміші, зворотного тороной ложки притисніть і сформуйте блін. Акуратно втисніть лист петрушки зверху. Обсмажте з обох боків до хрусткої скоринки. Подавайте теплими з будь-яким соусом.
|