Головна » Статті » Рецепти

Медовий лосось
Медовий лосось:

1 філе лосося
сіль, перець
2 зубчики часнику
олію раст.
Соус:
2 ст .л. рідкого меду
2 ст .л. винного оцту
6 ст .л. соєвого соусу
1 ст .л. раст. масла.

Рибу чистимо, миємо, обсушуємо, солимо і перчимо. Даємо полежати півгодини. Ріжемо на вузькі смужки. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії. Часник придавлюємо ручкою ножа, щоб він луснув і кладемо в масло. Укладаємо рибу шкірою вниз, обсмажуємо до легкої скоринки. Перевертаємо і трохи поливаємо соусом. Потім перевертаємо і знову поливаємо соусом. Так повторюємо декілька разів, поки риба не обсмажиться з усіх боків.

Просмотров: 502
Категория: Рецепти |
| Теги: поливаємо, соусом

Рекомендовані рецепти:

Кекс "селянські"
Мафіни з бананом і горіхами
Рибні зрази з зеленню та маслом
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Три рецепти хачапурі
Повітряні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: