Головна » Статті » Рецепти


Закусочний торт з корейською морквою: Куряче філе 400 р.Лук 1 шт.Молоко 80 млМука 1 стакан.Яйця 3 шт.Морква по-корейськи 300 р.Майонез 300 р.Часник 2 зубчика.Сіль, перець за смаком.Зелена цибуля пучок.Куряче філе і цибулю перемолоти через м'ясорубку або подрібнити в блендері, вбити яйця, додати молоко і борошно, сіль, перець, добре перемішати. Викладати масу на сковороду ложкою і швидко розрівняти на тонкий млинець, смажити на середньому вогні на рослинній олії. Перевертати і знімати млинці кулінарної лопаткою. Виходить приблизно 5-6 млинчиків. Видавити часник майонез, перемішати. Млинець змастити злегка майонезом, покласти на нього морква по...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з куркою і волоськими горіхами: куряче Філе 150 гЯйця 2 штГриби 100 грЦибуля ріпчаста 1 штСир 100 гЧасник 2 зубчикиГоріхи волоські 50 гМайонез за смаком.Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Гриби відварити в підсоленій воді 15 хвилин. На розпеченій сковороді обсмажити на рослинному маслі гриби з цибулею. Остудити. Філе відварити до готовності, остудити і дрібно нарізати. Яйця відварити і натерти на тертці. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. У тарілці змішати сир, часник з майонезом. Викласти салат шарами:1 шар (нижній) – філе (змастити майонезом)2 шар – яйця (змастити майонезом)
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца на сковороді за кілька хвилин: Тісто:4 ст. л. сметани4 ст. л. майонезу2 яйця9 ст. л. борошна (без гірки).Тісто виходить рідке, як сметана, його вилити на сковороду і вже зверху покласти будь-яку начинку(ковбаса, яйця, оливки, помідори та ін) Залити майонезом, зверху товстий шар сиру. Дуже рекомендую тооолстый шар сиру. Ставимо сковороду на плиту, буквально на кілька хвилин, вогонь великий не робіть. Сковороду відразу накрити кришкою, як тільки сир трохи розплавився, піца готова.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з шинкою «Мрія»: Шинка 200 р.Куряче філе 200 р.Опеньки мариновані 200 р.Лук 1 шт.Яйця 2 шт.Майонез 200 р.Сіль, перець за смаком.Салатні листя 5 шт.Помідор 1 шт. Куряче філе відварити в підсоленій воді (варити 20 хвилин з моменту закипання), охолодити і нарізати невеликими брусочками. Яйця зварити, охолодити, очистити. Шинку нарізати невеликими брусочками. Цибулю почистити, нарізати півкільцями, потім півкільця навпіл. Яйця нарізати невеликими поздовжніми шматочками. У салатник покласти шинку, філе, опеньки, яйця, цибулю, посолити, поперчити, додати майонез за смаком, перемішати. На блюдо викласти салатні листя. Зверху викласти гіркою салат, прикрасити часточками помідорів....
Переглядів: 673
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Медовий»: Для тіста:яйця 3 штукицукор 1\\2 склянкимед 2 столові ложкирозпушувач 1 чайна ложкаборошно 1 склянкурослинна олія 2 столові ложки.Для крему:сметана (30% жирності) 400 гцукор 1\\2 склянкиванільний цукор за смаком.Для прикраси:волоські горіхи 1\\2 склянкишоколад за смаком.Яйця збити міксером з цукром і медом. Влити тонкою цівкою олію. Всипати борошно з содою, перемішати. Має вийти тісто, трохи густіше, ніж на млинці. Сковороду (краще брати невелику) поставити на мінімальний вогонь. Злегка змастити рослинним маслом. Коли сковорода прогріється, вилити в неї одну третину тесту. Нахиляючи сковороду в різні сторони і...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні млинці по-корейськи: Бекон або шинка (дрібно нарізати) 1 стакан (100-150г)Картоплю 2-3 шт.Цибулю (зелену або ріпчасту) 2/3 склянкиБорошно 1/2 склянкиЯйця 2 штСіль, перець, приправи за смакомЧервоний перець Чилі тонко нарізаний за бажаннямРослинне масло для смаженняОвочі (дрібно нарізані або нашатковані будь-які на вибір — морква, цукіні, червоний солодкий перець, зелений горошок або кукурудза консервована квасоля і т. д.) 1 стакан.Спочатку нарізати всі овочі, крім картоплі. Картоплю натерти дрібно, але не до каші. Все робити швидко, не дуже великими порціями, щоб картопля не встиг пустити сік. Змішати всі інгредієнти акуратно. Тісто має вийти...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Яєчний коблер — чудовий сніданок для всієї родини: 1 білий батон нарізний,4 яйця,3 помідора,0,5 кг шинки,150 г сиру,100 г вершкового масла,150 мл молока,сіль, перець, мускатний горіх за смаком.Намазати тонким шаром масла скибочки батона. Викласти їх (поставити на «ребро») в змащену маслом форму. Помідори помити і порізати кружальцями. Між скибочками батона покласти часточки помідорів і шинки. Яйця збити з молоком, додати сіль, перець, мускатний горіх. Залити цією сумішшю батон з ковбасою і помідорами. Зверху посипати тертим сиром. Запекти в духовці до готовності омлету і підрум'янення сиру.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачна солона рибка за 2 години: 2 рибкицибулю за смакомвода кімнатної температури 400 млсіль 2 столових ложки без гіркиолія соняшникова 200 мллавровий лист 3 штукигвоздика 3 штукиперець горошком 10 штуккоріандр горошком 1 чайна ложкаоцет столовий 6%-9% (або яблучний) 2 ст л.Рибу почистити від нутрощів, промити холодною водою. Зняти шкірку і акуратно відокремити філе від хребта. Порізати на шматочки. У воді розчинити сіль. Рибу скласти в миску і залити водою з сіллю. Залишити на 2 години при кімнатній температурі. Масло перемішати з оцтом. Порізати цибулю півкільцями. Злити розсіл з риби, прополоскати...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибна закуска: Риба (філе, будь-яке) - 500 г,Морква (велика) 3 шт,Цибуля ріпчаста 2 шт,Чорнослив (без кісточок, жменя),Желатин 1 ст. л.,Кріп 1 пуч.,Молоко 1 скл.,Яйце 3 шт,Сіль (за смаком),Перець чорний (за смаком).Рибне філе нарізати смужками. Одну моркву нарізати тонкими кружальцями, решту натерти на середній тертці. Чорнослив розпарити і нарізати на шматочки.Ріпчасту цибулю нарізати, кріп подрібнити. Нам знадобитися прямокутна форма для кексу,у мене була силіконова. Якщо у вас металева, то форму змастіть вершковим маслом і вистелити папером для випічки.Тортик ми будемо робити шарами:1 — моркву кружечками, кладемо внапуск.2 —...
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Ідея як зробити «любовні сердечка»:     
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 101-110 111-120 121-130 131-140 141-150 ... 4691-4700 4701-4708