Салат з куркою і волоськими горіхами: куряче Філе 150 г Яйця 2 шт Гриби 100 гр Цибуля ріпчаста 1 шт Сир 100 г Часник 2 зубчики Горіхи волоські 50 г Майонез за смаком. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Гриби відварити в підсоленій воді 15 хвилин. На розпеченій сковороді обсмажити на рослинному маслі гриби з цибулею. Остудити. Філе відварити до готовності, остудити і дрібно нарізати. Яйця відварити і натерти на тертці. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. У тарілці змішати сир, часник з майонезом. Викласти салат шарами: 1 шар (нижній) – філе (змастити майонезом) 2 шар – яйця (змастити майонезом) 3 шар – гриби з цибулею (змастити майонезом зовсім трохи) 4 шар – сир з часником і майонезом 5 шар – волоські горіхи.
|