Сьомга на пару з грибним соусом: Стейк сьомги 200 гр (1 шт.),Печериці консервовані (дрібні) 50 гр,Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт,Йогурт натуральний-3 ст. ложки,Зелень кропу і петрушки кілька гілочок,Карі 0,5 ч. ложки,Оливкова олія 0,5 ч. ложки,Спеції.Стейк посоліть, поперчіть і обсмажте на олії по 2-3 хвилини з кожного боку. Цибулину подрібнити, обсмажити на олії, додати печериці цілими, залити йогуртом і додати каррі. Трохи посолити і поперчити. Добре перемішати соус і трохи прогріти. Рибу викласти на тарілку, полити соусом, посипаємо подрібненою зеленню.