Головна » Статті » Рецепти

Сьомга на пару з грибним соусом
Сьомга на пару з грибним соусом:

Стейк сьомги 200 гр (1 шт.),
Печериці консервовані (дрібні) 50 гр,
Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт,
Йогурт натуральний-3 ст. ложки,
Зелень кропу і петрушки кілька гілочок,
Карі 0,5 ч. ложки,
Оливкова олія 0,5 ч. ложки,
Спеції.

Стейк посоліть, поперчіть і обсмажте на олії по 2-3 хвилини з кожного боку. Цибулину подрібнити, обсмажити на олії, додати печериці цілими, залити йогуртом і додати каррі. Трохи посолити і поперчити. Добре перемішати соус і трохи прогріти. Рибу викласти на тарілку, полити соусом, посипаємо подрібненою зеленню.

Просмотров: 392
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, олії

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Безе
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Рибка по-провансальски
Оселедець у східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: