Сьомга на пару з грибним соусом: Стейк сьомги 200 гр (1 шт.), Печериці консервовані (дрібні) 50 гр, Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт, Йогурт натуральний-3 ст. ложки, Зелень кропу і петрушки кілька гілочок, Карі 0,5 ч. ложки, Оливкова олія 0,5 ч. ложки, Спеції. Стейк посоліть, поперчіть і обсмажте на олії по 2-3 хвилини з кожного боку. Цибулину подрібнити, обсмажити на олії, додати печериці цілими, залити йогуртом і додати каррі. Трохи посолити і поперчити. Добре перемішати соус і трохи прогріти. Рибу викласти на тарілку, полити соусом, посипаємо подрібненою зеленню.
|