Троянди з яблук: для тесту 250 г борошна 125 г вершкового масла, охолодженого 75 г цукрової пудри цедра з 1/2 лимона 1 яйце «пелюсток» 4 яблука 200г цукрової пудри 500г яблучного соку. Збити яйце.Окремо змішати борошно,масло,цедру і пудру до крошкообразного стану.Порціями додавати збите яйце,замісити тісто і скачати його в кулю.Накрити плівкою і охолодити протягом принаймні 30 хвилин. з яблук Видалити серцевину і нарізати їх тонкими скибочками.Вилийте В каструлю сік і розчиніть у ньому пудру.У киплячий сироп висипати яблука і варити на повільному вогні протягом 10 хвилин або до готовності — яблук потрібно, щоб яблука стали досить м'яким, так, щоб можна було згорнути їх. Дістати яблука шумівкою,дати сиропу стекти і охолодити. Тісто нарізати на смужки і викласти скибочки яблук за схемою.Згорнути троянду.Помістити у форму для випікання.Випікати при 180С 10-15 хвилин.
|