Головна » Статті » Рецепти

Троянди з яблук
Троянди з яблук:

для тесту
250 г борошна
125 г вершкового масла, охолодженого
75 г цукрової пудри
цедра з 1/2 лимона
1 яйце
«пелюсток»
4 яблука
200г цукрової пудри
500г яблучного соку.

Збити яйце.Окремо змішати борошно,масло,цедру і пудру до крошкообразного стану.Порціями додавати збите яйце,замісити тісто і скачати його в кулю.Накрити плівкою і охолодити протягом принаймні 30 хвилин.
з яблук Видалити серцевину і нарізати їх тонкими скибочками.Вилийте В каструлю сік і розчиніть у ньому пудру.У киплячий сироп висипати яблука і варити на повільному вогні протягом 10 хвилин або до готовності — яблук потрібно, щоб яблука стали досить м'яким, так, щоб можна було згорнути їх.
Дістати яблука шумівкою,дати сиропу стекти і охолодити.
Тісто нарізати на смужки і викласти скибочки яблук за схемою.Згорнути троянду.Помістити у форму для випікання.Випікати при 180С 10-15 хвилин.

Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, яблук

Рекомендовані рецепти:

Кекс "селянські"
Печиво із злакових пластівців
Горіхові рогалики
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Сирна запіканка з родзинками
Сирний пиріг з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: