Головна » Статті » Рецепти

Салат Морський
Салат Морський:

500 г відварених кальмарів;
3 зварених в круту яйця;
200 г крабових паличок або
300 г відварених і очищених креветок;
80 г червоної ікри;
2 ст. ложки майонезу.

Кальмари і яйця нарізаємо соломкою, змішати з подрібненими крабовими паличками (креветки додаються цілком), червоною ікрою (1-2 ст. ложки можна залишити для прикраси) і майонезом. Якщо хочете надати салату пікантності, то можна додати 100 г корейської моркви, з нею салат придбає загадкову гостринку і більш насичений смак.

Просмотров: 708
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, відварених

Рекомендовані рецепти:

Курка з квасолею
Сирна запіканка з родзинками
Вишневий пиріг з листкового тіста
Бутерброди з ананасом та сиром
Лимонно-кокосовий пиріг
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: