Головна » Статті » Рецепти

Перці фаршировані
Перці фаршировані:

2 великих болгарських перчика,
грам 200-300 м'ясного фаршу,
1 помідор,
шматочок сиру для посипання,
зелень.

Солодкі болгарські перці розрізаємо на дві половинки і очищаємо від насіння. Начиняємо половинки перцю підготовленим як зазвичай мясним фаршем.
Помідор нарізаємо кружечками і на кожен перчик поверх фаршу викладаємо кружечок помідора. Рясно посипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 20-25 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню. На гарнір можна подати рис, молоду картопельку.

Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: перці, помідор

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з гречки з грибами
Галушки яблучні
Салат "Апио"
Сирний мус з лохиною
Пиріг з капустою і яйцем
Омлет з щавлем і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: