Головна » Статті » Рецепти

Перці фаршировані
Перці фаршировані:

2 великих болгарських перчика,
грам 200-300 м'ясного фаршу,
1 помідор,
шматочок сиру для посипання,
зелень.

Солодкі болгарські перці розрізаємо на дві половинки і очищаємо від насіння. Начиняємо половинки перцю підготовленим як зазвичай мясним фаршем.
Помідор нарізаємо кружечками і на кожен перчик поверх фаршу викладаємо кружечок помідора. Рясно посипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 20-25 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню. На гарнір можна подати рис, молоду картопельку.

Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: перці, помідор

Рекомендовані рецепти:

Курка з квасолею
Угорські булочки з сиром
Бутерброди з ананасом та сиром
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Десерт-морозиво
Парові булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: