Головна » Статті » Рецепти

Закусочний торт з корейською морквою
Закусочний торт з корейською морквою:

Куряче філе 400 р.
Лук 1 шт.
Молоко 80 мл
Мука 1 стакан.
Яйця 3 шт.
Морква по-корейськи 300 р.
Майонез 300 р.
Часник 2 зубчика.
Сіль, перець за смаком.
Зелена цибуля пучок.

Куряче філе і цибулю перемолоти через м'ясорубку або подрібнити в блендері, вбити яйця, додати молоко і борошно, сіль, перець, добре перемішати. Викладати масу на сковороду ложкою і швидко розрівняти на тонкий млинець, смажити на середньому вогні на рослинній олії. Перевертати і знімати млинці кулінарної лопаткою. Виходить приблизно 5-6 млинчиків. Видавити часник майонез, перемішати. Млинець змастити злегка майонезом, покласти на нього морква по корейськи, знову млинець, майонез, морква і т. д. Верхній шар прикрасити за бажанням. Дрібно нарізати зелений лук і посипати зверху, вирізати з яєчного білка квіточку.

Просмотров: 384
Категория: Рецепти |
| Теги: млинець, майонез

Рекомендовані рецепти:

Торт "Прага"
Пряники медово-бананові
Морквяний торт
Листкові трубочки
Часникові рулетики
Шоколадний торт-бізі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: