Закусочний торт з корейською морквою: Куряче філе 400 р. Лук 1 шт. Молоко 80 мл Мука 1 стакан. Яйця 3 шт. Морква по-корейськи 300 р. Майонез 300 р. Часник 2 зубчика. Сіль, перець за смаком. Зелена цибуля пучок. Куряче філе і цибулю перемолоти через м'ясорубку або подрібнити в блендері, вбити яйця, додати молоко і борошно, сіль, перець, добре перемішати. Викладати масу на сковороду ложкою і швидко розрівняти на тонкий млинець, смажити на середньому вогні на рослинній олії. Перевертати і знімати млинці кулінарної лопаткою. Виходить приблизно 5-6 млинчиків. Видавити часник майонез, перемішати. Млинець змастити злегка майонезом, покласти на нього морква по корейськи, знову млинець, майонез, морква і т. д. Верхній шар прикрасити за бажанням. Дрібно нарізати зелений лук і посипати зверху, вирізати з яєчного білка квіточку.
|