Смачна солона рибка за 2 години: 2 рибки цибулю за смаком вода кімнатної температури 400 мл сіль 2 столових ложки без гірки олія соняшникова 200 мл лавровий лист 3 штуки гвоздика 3 штуки перець горошком 10 штук коріандр горошком 1 чайна ложка оцет столовий 6%-9% (або яблучний) 2 ст л. Рибу почистити від нутрощів, промити холодною водою. Зняти шкірку і акуратно відокремити філе від хребта. Порізати на шматочки. У воді розчинити сіль. Рибу скласти в миску і залити водою з сіллю. Залишити на 2 години при кімнатній температурі. Масло перемішати з оцтом. Порізати цибулю півкільцями. Злити розсіл з риби, прополоскати проточною водою. Складати в миску (банку), чергуючи з цибулею і спеціями, залити олією. Рибка готова, але через кілька годин вона буде ще смачніше.
|