Головна » Статті » Рецепти

Смачна солона рибка за 2 години
Смачна солона рибка за 2 години:

2 рибки
цибулю за смаком
вода кімнатної температури 400 мл
сіль 2 столових ложки без гірки
олія соняшникова 200 мл
лавровий лист 3 штуки
гвоздика 3 штуки
перець горошком 10 штук
коріандр горошком 1 чайна ложка
оцет столовий 6%-9% (або яблучний) 2 ст л.

Рибу почистити від нутрощів, промити холодною водою. Зняти шкірку і акуратно відокремити філе від хребта. Порізати на шматочки. У воді розчинити сіль. Рибу скласти в миску і залити водою з сіллю. Залишити на 2 години при кімнатній температурі. Масло перемішати з оцтом. Порізати цибулю півкільцями. Злити розсіл з риби, прополоскати проточною водою. Складати в миску (банку), чергуючи з цибулею і спеціями, залити олією. Рибка готова, але через кілька годин вона буде ще смачніше.

Просмотров: 387
Категория: Рецепти |
| Теги: години, водою

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Карамельний"
Салат "Салют"
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Готуємо сушіння
Святковий торт "Смородинка"
Сирні булочки бісквітні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: