Головна » Статті » Рецепти

Рибна закуска
Рибна закуска:

Риба (філе, будь-яке) - 500 г,
Морква (велика) 3 шт,
Цибуля ріпчаста 2 шт,
Чорнослив (без кісточок, жменя),
Желатин 1 ст. л.,
Кріп 1 пуч.,
Молоко 1 скл.,
Яйце 3 шт,
Сіль (за смаком),
Перець чорний (за смаком).

Рибне філе нарізати смужками. Одну моркву нарізати тонкими кружальцями, решту натерти на середній тертці. Чорнослив розпарити і нарізати на шматочки.Ріпчасту цибулю нарізати, кріп подрібнити. Нам знадобитися прямокутна форма для кексу,у мене була силіконова. Якщо у вас металева, то форму змастіть вершковим маслом і вистелити папером для випічки.
Тортик ми будемо робити шарами:
1 — моркву кружечками, кладемо внапуск.
2 — риба пластинками (половина), посолити ,поперчити і посипати половиною норми желатину.
3 — чорнослив (половина).
4 — кріп (половина), прим'яти.
5 — цибуля ріпчаста (половина).
6 — моркву на тертці (половина).
Потім шари повторити:
7 — риба пластинками, посолити, поперчити і посипати желатином.
8 — чорнослив.
9 — кріп.
10 — цибуля.
11 — моркву на тертці.
Шари приминаем. Робимо заливку: молоко розмішати з яйцями,посолити і залити наш тортик. Останній шар повинен бути покритий заливкою повністю, якщо заливки мало додайте ще яйце з молоком. Залишити хвилин на 15. Духовку розігріти до 180 градусів і поставити в неї наше блюдо приблизно на 1 годину. Дайте охолонути у формі. Не знімаючи папери,викладіть на блюдо і поставте в холодильник на 2-3 години, а можна і на ніч,щоб желе застигло і шари щільно схопилися. Зніміть папір і подавайте. Блюдо просто приголомшливе!

Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: (половина)

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Полуничний пиріг
Пиріжки з каррі з яловичини
Салат "Божа корівка"
Рис з помідорами та базиліком
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: