Головна » Статті » Рецепти

Салат «Підкова»
Салат «Підкова»:

Картопля 2 штуки
Відварне м'ясо 300-350 грам
Буряк варена 1 штука (середньої величини)
Сир тертий 150 грам
Майонез 5-7 ст. ложок
Маслини 6-8 штук.

Картоплю відварити в мундирі до готовності. Відсудити, очистити і натерти на крупній тертці. Викладіть нижнім шаром в сервірувальну тарілку. Викладайте картопля дугою, у формі підкови. Картопля змастіть майонезом і на нього викладіть шар дрібно порубаного відвареного м'яса. На м'ясі зробіть сіточку з майонезу. Зверху викладіть терту на крупній тертці відварену буряк. На буряки також нанесіть сіточкою майонез або просто змастіть ложкою. Додайте тертий сир. Зверху кругом викладіть маслини.

Просмотров: 503
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, викладіть

Рекомендовані рецепти:

Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Торт "Посмішка негра"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Апельсинові квадратики
Банановий кекс з маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: