Салат «Підкова»: Картопля 2 штуки Відварне м'ясо 300-350 грам Буряк варена 1 штука (середньої величини) Сир тертий 150 грам Майонез 5-7 ст. ложок Маслини 6-8 штук. Картоплю відварити в мундирі до готовності. Відсудити, очистити і натерти на крупній тертці. Викладіть нижнім шаром в сервірувальну тарілку. Викладайте картопля дугою, у формі підкови. Картопля змастіть майонезом і на нього викладіть шар дрібно порубаного відвареного м'яса. На м'ясі зробіть сіточку з майонезу. Зверху викладіть терту на крупній тертці відварену буряк. На буряки також нанесіть сіточкою майонез або просто змастіть ложкою. Додайте тертий сир. Зверху кругом викладіть маслини.
|