Салат «Смакота»: 200 р консервованих грибів (опеньки або печериці) 250 г курячого філе 150 г шинки 2 перцю (солодкого) 250 г консервованих ананасів 40 г родзинок 40 г волоських горіхів щіпка солі 1 пачка майонезу. Салат «Вкусняшка» простий в приготуванні і по-справжньому смачний. Готування полягає в нарізці необхідних інгредієнтів і заправка їх майонезом. Для салату консервовані гриби нарізаємо тоненькою соломкою. Відварюємо куряче філе до готовності і також нарізаємо соломкою. Перець чистимо від насіння і нарізаємо його невеликими кубиками. Перебрати і промити родзинки. Якщо потрібно, то його можна подрібнити. Ананаси і шинку, також, нарізати кубиками або соломкою невеликих розмірів. Після цього волоські горіхи подрібнюємо. Всі продукти викладаємо в миску (середнього розміру) і заправляємо майонезом. За смаком салат можна посолити, поперчити і додати інші спеції.
|