Головна » Статті » Рецепти

Піца з ковбасою, грибами і солодким перцем
Піца з ковбасою, грибами і солодким перцем:

тісто:
2 ч. л сухих дріжджів
400 гр теплої води
2 ч. л цукру
1.5 ч. л солі
2 ст. л. раст.масла
4 склянки борошна
а так же:
Ковбаски з індички 200-250 гр(або салямі)
Солодкий ,зелений перець 1 шт
Червоний лук (за бажанням) 1 шт
Свіжі печериці 100 гр
тертий сир пармезан
тертий сир моцарелла
томатний соус:
Баночка консервованих томатів(порізані кубиком) 600 гр
1ч.л томатної пасти
3-4 зубчики часнику(через прес),
2 ст. л оливкової олії,
2 ст. л сушений базилік.

Розчинити дріжджі в теплій воді, додати цукор, масло, сіль. Просіяти борошно і поступово невеликими порціями всипати борошно в рідину. Замісити м'яке тісто,покласти в миску змащену олією,накрити рушником і відставити на 30 хвилин в теплому сухому місці, без протягів. Готуємо соус. Змішати всі інгредієнти для соусу,покласти в сковороду і тушкувати хвилин 15-20,розминаючи томати дерев'яною ложкою. Після цього додати 1 ч. л томатної пасти, трохи посолити, згасити ще хвилинки 2 і прибрати з плити, до охолодження. Нарізати кружальцями ковбасу. Нарізати перець ,цибулю та гриби. Тісто поділити на 4 частини (вийдуть 4 середніх піци). Розкачати тісто тонко, приблизно як на пельмені .Покласти розкачане тісто на змащене олією деко. Тонким шаром нанести соус з томатів, посипати сиром пармезан (приблизно 2 ст. л), сиром моцарелла, покласти нарізані ковбаски, перець,гриби,цибулю і знову посипати сиром моцарелла. Поставити в розігріту духовку і випікати при температурі 200 градусів, хвилин 15(залежить від духовки).

Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, покласти

Рекомендовані рецепти:

Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Салат з авокадо і свіжих печериць
Котлети з підливою
Курка з томатним рисом
Манник з цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: