Головна » Статті » Рецепти

Спагетті по-домашньому
Якщо захотілося влаштувати невеликий вечеря в італійському стилі, то можна приготувати спагетті з густим соусом. Звичайно, це імпровізація, але дуже смачно!Відварити упаковку спагетті (500 гр), згідно інструкції. Тільки не переварюйте! Не всі люблять саме напівсирі спагетті, як кажуть італійці, злегка похрустывающий на зубах ("al dente"), зовсім злиплі в єдину масу не годяться.
Готуємо соус: розігріти сковороду з бортиками або сотейник, залити 2 столові ложки соняшникової олії, обсмажити до прозорості, додати порізану маленькими кубиками цибулину, додати натерту моркву і болгарський жовтий перець, нарізаний тонкими кільцями.
Курячу грудку (300гр) теж нарізати подрібніше, шматочками приблизно в 1 см, додати до овочів, смажити, рівномірно перемішуючи, поки філе не побіліє. Додати 3 столові ложки томатної пасти і склянку води, в якій варилися спагетті. Врахуйте, що вона солона.
Закрити кришкою, нехай покипить на маленькому полум'я хвилин 10. Тепер відрегулювати сіль, поперчити чорним і червоним меленим перцем, посипати рубаною петрушкою і вимкнути вогонь.
На тарілку покласти спагетті, зверху соус і присипати тертим твердим сиром.
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, спагетті

Рекомендовані рецепти:

Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Пишний м'ятний бісквіт
Ягідно-фруктовий десерт
Салат з оселедцем (рецепт)
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: