Печеня з овочів і індички: Індичка 0.5 кг Картопля 700 гр Цибуля ріпчаста 2 шт Перець болгарський 2 шт Часник 3 зубчики Масло рослинне 2 ст. л. Масло вершкове 2 ст. л. Паприка 0.5 ч. л Чебрець 0.5 ч. л Перець чорний мелений 0.25 ч. л Сіль 1 ч. л Петрушка 3 ст. л. Індиче філе помити, обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. В великій сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове. Скласти м'ясо, обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки. За смаком приправити сіллю і перцем. У сковороду до індички скласти нарізану кубиками картоплю. Через 10 хвилин додати нарізану цибулю і червоний болгарський перець. За смаком приправити сіллю і перцем. Обсмажувати все разом ще 10 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додати подрібнений часник, сушений чебрець, сіль, паприку, чорний мелений перець. Блюдо перемішати, якщо потрібно, додати ще сіль. Приправити рубаною петрушкою і зняти з вогню.
|