Головна » Статті » Рецепти

Печеня з овочів та індички
Печеня з овочів і індички:

Індичка 0.5 кг
Картопля 700 гр
Цибуля ріпчаста 2 шт
Перець болгарський 2 шт
Часник 3 зубчики
Масло рослинне 2 ст. л.
Масло вершкове 2 ст. л.
Паприка 0.5 ч. л
Чебрець 0.5 ч. л
Перець чорний мелений 0.25 ч. л
Сіль 1 ч. л
Петрушка 3 ст. л.

Індиче філе помити, обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. В великій сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове. Скласти м'ясо, обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки. За смаком приправити сіллю і перцем. У сковороду до індички скласти нарізану кубиками картоплю. Через 10 хвилин додати нарізану цибулю і червоний болгарський перець. За смаком приправити сіллю і перцем. Обсмажувати все разом ще 10 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додати подрібнений часник, сушений чебрець, сіль, паприку, чорний мелений перець. Блюдо перемішати, якщо потрібно, додати ще сіль. Приправити рубаною петрушкою і зняти з вогню.

Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: приправити, індички

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Українські пампушки з часником
Шоколадний кекс з бананами і медом
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Яблука, фаршировані салатом
Пиріг лимонно-медовий
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: