Головна » Статті » Рецепти

Смажені Карасики
Смажені Карасики:

свіжі карасі
сіль
борошно
олія для смаження.

Карасиків почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити. Зробити надрізи по спинці, посолити. На сковороді розігріти рослинне масло, кожного карасика обваляти в борошні і викласти на сковороду. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору.

Просмотров: 684
Категория: Рецепти |
| Теги: смажені, Карасики

Рекомендовані рецепти:

Пишний м'ятний бісквіт
Пончики з тертим шоколадом
Українські пампушки з часником
Рибний паштет з овочами
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: