Головна » Статті » Рецепти

Смажені Карасики
Смажені Карасики:

свіжі карасі
сіль
борошно
олія для смаження.

Карасиків почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити. Зробити надрізи по спинці, посолити. На сковороді розігріти рослинне масло, кожного карасика обваляти в борошні і викласти на сковороду. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору.

Просмотров: 701
Категория: Рецепти |
| Теги: смажені, Карасики

Рекомендовані рецепти:

Сорбе з груші
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Гарячий шоколад (рецепт)
Салат з часникових стрілок, моркви та цибулі
Сирні кексики
Салат з авокадо з кальмарами і маринованим перцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: