Головна » Статті » Рецепти

Салат з копченої риби
Салат з копченої риби:

800 г білої риби гарячого копчення (сиг, хек, минтай і ін)
1/3 склянки майонезу
1/3 склянки сметани (або ще 1/3 склянки майонезу)
1/2 склянки кореня селери, нарізаного невеликими шматочками
2 столові ложки свіжого рубаного кропу
2 столові ложки свіжого рубаного зеленого лука
сіль і перець за смаком
свіжовичавлений лимонний сік за смаком (з 1-2 лимонів)
4 невеликих білих булочки
1 червона цибулина, нарізана півкільцями
150 г вершкового сиру
8 скибочок слабосоленого лосося.

Очистіть рибу від шкіри і кісток і складіть в миску. Подрібніть рибні шматочки виделкою або пальцями. Покладіть в миску з рибою майонез, сметану, нарізану селеру, кріп, зелена цибуля і перемішайте вилкою. Приправити салат перцем і свіжим лимонним соком за смаком. Булочки розріжте вздовж і намажте кожну половинку вершковим сиром. Якщо верхня частина булочки нестійка, подрежьте її трохи, щоб дно стало плоским. Зверху на сир покладіть скибочку лосося, півкільця цибулі і, нарешті, рибний салат.

Просмотров: 440
Категория: Рецепти |
| Теги: Риби, салат

Рекомендовані рецепти:

Ліниві голубці з грибами
Пиріг зі шпинатом і сиром
"Крем-брюле" з сиру
Сирні оладки з зеленню
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: