Головна » Статті » Рецепти

«Капустяні оладки»
«Капустяні оладки»:

300-400 г капусти
1 цибулина
зелень за бажанням
200 г кефіру або кислого
1 яйце
сіль
борошно 3-5 ст. л.
1/3 ч. л. розпушувача
раст.олія для смаження.

Капусту нашаткувати і нарізати дрібними кубиками, скласти в миску, трохи посолити і «пожамкать» трохи руками, щоб пом'якшала. Натерти на капусту цибулину на крупній тертці. Додати яйце, кефір, розпушувач і стільки борошна,щоб вийшло тісто, як на звичайні оладки. Підсолити,якщо треба. За бажанням можна додати зелень(я не завжди роблю з зеленню). Нагріти масло в сковороді і смажити, викладаючи столовою ложкою, на середньому вогні з обох боків до рум'яного кольору. Викладати на паперовий рушник. Подавати можна як гарячими,так і холодними.

Просмотров: 470
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, «капустяні

Рекомендовані рецепти:

Сорбе з чорної смородини
Салат "Букет нареченої"
Баклажани по-корейськи
М'яке гарбузове печиво
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Овочі, запечені з прянощами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: